Trænger dine vinduer til en kærlig hånd? Så kan du få professionel hjælp til udskiftning af vinduer lige her hos Tømrer Emil Pedersen. 

Vi er et professionelt tømrerfirma, som varetager alle opgaver inden for montering af vinduer og døre. Vores kunder kommer primært fra Snedsted, Thisted, Skive eller Thy, men vi dækker også andre omkringliggende områder.

Hvis du drømmer om at få nye vinduer eller døre, så kan du med andre ord med fordel kontakte os. Vores professionelle tømrerfirma har mange års god erfaring på området, og derfor er vi i stand til at løse både simple og mere komplicerede opgaver. Uanset om der er tale om en enkelt udskiftning eller en komplet udskiftning af alle døre og vinduer i dit hjem, så kan vi med andre ord løse opgaven professionelt.

HVAD KOSTER UDSKIFTNING AF VINDUER?

Det er svært at angive en konkret pris på, hvad udskiftning af vinduer koster, idet prisen afhænger af forskellige ting. Det kommer blandt andet an på, hvilken type af glas du ønsker samt opgavens samlede omfang. Vores priser er dog altid fornuftige og konkurrencedygtige uanset opgaven, og du kan også søge en række tilskud til nye vinduer​. At få foretaget en udskiftning af vinduer er i de fleste tilfælde en god idé, som medfører en række fordele.

De fleste oplever eksempelvis en besparelse på varmeregningen, idet nye vinduer isolerer bedre. Du kan altså med god grund investere i nye vinduer, selv hvis dine nuværende ikke er utætte eller slidte.

HOLDBARE RESULTATER AF HØJ KVALITET

Når vi står for montering af vinduer eller døre hos dig, så er du sikker på at modtage resultater af høj kvalitet, som du kan få glæde af mange år frem. Vi har erfaring med mange forskellige leverandører, hvor vi udelukkende arbejder med de mest anerkendte på markedet.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dine vinduer trænger til at blive udskiftet, eller hvilke ruder der passer bedst til dit hjem og dine behov, så hjælper vi dig gerne med at finde ud af dette. Vi har en lang erfaring at trække på, som gør det muligt for os at tilbyde professionel og kompetent rådgivning.

KONTAKT OS FOR FLERE INFORMATIONER

Hvis du kunne tænke dig flere informationer om, hvad vi kan tilbyde inden for udskiftning af vinduer, er du velkommen til at kontakte os på 24 41 12 46 eller på mail: emil.overgaard.pedersen@gmail.com.