Har du behov for hjælp til tagrenovering? I så fald er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Tømrer Emil Pedersen kan vi hjælpe dig med renoveringen af dit tag, og vi har særligt mange kunder fra byer som Snedsted, Thisted, Skive, men også fra andre byer i Thy. Det kan også være, at du går og drømmer om et helt nyt tag, og her kan vi ligeledes være behjælpelige. 

Vores tømrerfirma har mange års erfaring, når det kommer til forskellige former for tagarbejde, og så udfører vi det endda til konkurrencedygtige priser.

Udover tagrenovering og lægning af nyt tag tilbyder vi ydermere løbende vedligeholdelse af dit tag. Det omfatter både mindre opgaver såsom tageftersyn og småreparationer, men også større opgaver, hvis det bliver nødvendigt med større renoveringer af dit tag.

HOS OS ER DU GARANTERET DEN MEST IDEELLE LØSNING

Det er vidt forskelligt fra person til person, om man vælger at få lagt et nyt tag eller blot at få renoveret det nuværende tag. Der er også nogle, der ønsker at få rejsning på taget, mens andre får lavet beboelse på tagetagen. 

Grundet vores mangeårige erfaring i branchen er vi i stand til at tilbyde professionel vejledning, når det kommer til de mange muligheder, man har. På den måde er du garanteret den mest ideelle løsning, der indfrier dine ønsker og behov. For os er det vigtigste naturligvis, at du får et tag, du kan glæde dig over de næste mange år.

EN TAGRENOVERING KAN BESTÅ AF MANGE TING

Men hvad koster en tagrenovering? Det afhænger naturligvis af forskellige faktorer såsom opgavens omfang. En tagrenovering kan nemlig både være, at kunden blot skal have udskiftet enkelte teglsten, men det kan også betyde en større renovering, der også kræver en efterisolering. 

Det er ikke kun opgavens omfang, der har betydning for prisen, det samme har valg af materialer.

Der er visse tilfælde, hvor det vil være tilstrækkeligt med en mindre renovering, mens det andre gange er nødvendigt at få lagt et helt nyt tag. Uanset hvad vejleder vi dig hele processen igennem og garanterer fordelagtige priser.

SOLIDT OG ÆSTETISK HÅNDVÆRK I HØJ KVALITET

Når du vælger at få foretaget en tagrenovering hos os, kan du vide dig sikker på, at du vil være i trygge hænder. Vores firma står nemlig for det solide og æstetiske håndværk, og kvalitet går desuden igen i samtlige aspekter af vores arbejde. Det er desuden vigtigt for os at inddrage vores kunder undervejs i byggeriet, hvorfor vi sørger for at tage billeder, så du kan følge med helt fra start til slut.

KONTAKT OS MED DET SAMME FOR MERE INFORMATION

Søger du et godt tilbud på tagrenovering, eksempelvis i forbindelse med renovering af hus, er vi de rette at kontakte. Vi har som sagt mange års erfaring i branchen, og herudover har vi fokus på det gode håndværk og den høje kvalitet. Ydermere kan vi både være behjælpelige, hvad end der er tale om lægning af et helt nyt tag, renoveringsopgaver eller vedligeholdelse. 

Ingen opgave er hverken for lille eller for kompliceret for os, og så tilbyder vi endda fordelagtige priser på al vores tagarbejde.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud på tagrenovering. Det kan du gøre ved at skrive til e-mail emil.overgaard.pedersen@gmail.com eller ved at ringe på telefon 24 41 12 46

Vi glæder os meget til at høre fra dig.​