Skal du bruge en gulvlægger? Hos Tømrer Emil Pedersen kan vi være behjælpelige, når det kommer til gulvbelægning, og vi har særligt mange kunder fra Snedsted, Thisted, Skive, men også andre byer i Thy. Går du således og drømmer om et nyt gulv, så er vi uden tvivl de rette at kontakte, da vi har mange års erfaring, når det kommer til lægning af gulv. Vi kan ligeledes være behjælpelige, hvis du bare gerne vil have renoveret dine eksisterende trægulve.

I vores arbejde har vi altid fokus på det æstetiske og solide håndværk, og herudover er kvalitet et kendetegn for os, hvorfor det går igen i alle aspekter lige fra rådgivning til selve udførelsen.

HVAD KOSTER GULVBELÆGNING? HVAD KOSTER ET NYT GULV?

Du er derfor havnet det rette sted, såfremt du søger en professionel og kompetent gulvlægger. Men hvad koster gulvbelægning egentlig? Det afhænger naturligvis af forskellige faktorer, såsom hvilken type gulv der er tale om. Det betyder selvfølgelig noget, om du har plankegulve eller et tyndt parketgulv i dit hjem. Hvad koster et nyt gulv så? Dette afhænger blandt andet af træsorten, hvor det gør sig gældende, at eg eksempelvis er billigere end ædeltræ, og herudover afhænger prisen også af det nødvendige eller ønskede underlag.

Uanset om du skal have hjælp til belægning, eller om du drømmer om et nyt gulv, garanterer vi fordelagtige priser, som alle vil kunne få råd til.

FÅ ET RESULTAT DER LEVER OP TIL DINE ØNSKER

Vi kan altså både hjælpe dig med renovering og udskiftning af gulvbelægning, hvorfor vi med garanti er den helt rette gulvmand for dig. For os er det vigtigste nemlig, at du får flotte gulve i boligen, og med os ved din side er du garanteret et resultat, der lever op til dine ønsker. Ikke nok med det tilbyder vi professionel gulvlægning til en billig pris. Vi mener nemlig, at flotte gulve er essentielle i alle boliger.​

​Når det kommer til valg af materiale, anbefaler vi ofte trægulve, da de er lette at holde rene, og de kan desuden holde til at blive brugt. Ydermere holder trægulve hverken på snavs eller støv, hvorfor de særligt er oplagte i hjem med børn.

VI HAR MANGE ÅRS ERFARING SOM GULVLÆGGER

Når det er sagt, er der naturligvis visse typer af trægulv, der er lettere at vedligeholde end andre. Såfremt det ønskes, vil vi hellere end gerne dele ud af vores fagekspertise og gode råd i forhold til de muligheder, du har, når det kommer til gulvbelægning. Vi har som sagt mange års erfaring som gulvlægger, hvorfor vi med garanti vil kunne finde frem til den rette løsning, der passer dig og dit behov. Der er stort set ikke den opgave, vi ikke har set før, hvorfor ingen opgave er for stor eller lille for os.

KONTAKT OS MED DET SAMME FOR ET GODT TILBUD

Har du brug for en kompetent og professionel gulvlægger, der kan hjælpe med gulvbelægning, er vi de rette at tage kontakt til. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og vi kan derfor både renovere dine nuværende gulve og lægge et helt nyt gulv. Uanset hvad er du garanteret et resultat i høj kvalitet samt til en fordelagtig pris. Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud på gulvbelægning af en professionel gulvlægger, så kontakt os allerede i dag.

Du kan enten vælge at ringe til os på telefon 24 41 12 46 eller skrive en besked til e-mail emil.overgaard.pedersen@gmail.com, og så finder vi i fællesskab ud af, hvilken løsning der er mest ideel for dig.

Vi glæder os meget til at høre fra dig, så vi kan komme i gang med at indfri dine drømme hurtigst muligt.