Har du behov for professionel hjælp til renovering af hus? I så fald kan vi med garanti være behjælpelige. Hos Tømrer Emil Pedersen har vi nemlig rig erfaring med husrenovering, hvad end der er tale om ombygning eller totalrenovering af hus. Vi har kunder fra både Snedsted, Thisted, Skive samt andre byer i Thy, og vi kommer også gerne og hjælper dig.

Har dit hus behov for det, tilbyder vi således en gennemgribende renovering af både facade, hus og ejendom, så du kan udnytte boligens kvadratmeter bedre. Det kan eksempelvis være, der sker en familieforøgelse inden længe, og du derfor har brug for flere kvadratmeter, hvilket vi gerne hjælper dig med. En husrenovering kan desuden sænke elregningen markant, hvilket er tilfældet ved de fleste renoveringsopgaver.

Vi gør opmærksom på, at det kræver en byggetilladelse og dokumentation ved større renoveringer, men vi hjælper dig gerne med ansøgningen, som kan være en lidt omfattende proces for uerfarne.

HVAD KOSTER RENOVERING AF HUS?

Du er således havnet det helt rette sted, såfremt du har behov for hjælp til renovering af hus. Men hvad koster en renovering af huset egentlig? Det afhænger selvfølgelig af en lang række faktorer, såsom valg af materiale og opgavens omfang, men uanset hvad garanterer vi billige priser, som alle vil kunne få råd til. Vi sammensætter desuden altid gerne et godt tilbud til hver enkelt kunde.

Herudover er du sikret et energivenligt samt professionelt tømrerarbejde, når du lader os stå for byggeprojektet for dig. Vi arbejder med detaljen for øjet og forlader aldrig en opgave, før vi og den pågældende kunde er helt tilfredse med resultatet.

Vi overholder naturligvis altid alle vores aftaler og leverer et færdigt resultat til den aftalte tid og til den aftalte pris. Derudover rydder vi altid op efter os selv, når vi har afsluttet en opgave, så du ikke skal bekymre dig om andre ting end at nyde dit nyrenoverede hjem.

VI KLARER BÅDE MINDRE OG STØRRE OPGAVER

Når det kommer til renovering af hus, udfører vi en lang række alsidige opgaver inden for snedker- og tømrerfaget. Vi kan både klare de mindre reparationer og vedligeholdelsesopgaver samt de store renoveringsopgaver, såsom køkkenrenovering. Hos os er der med andre ord ingen opgave, der er for stor eller for lille. Derudover står vi for det solide, gode og æstetiske håndværk, og derfor er du garanteret et resultat i høj kvalitet, der lever op til dine ønsker.

Vi har et stort ønske om at gøre alle vores kunder glade og tilfredse, og derfor sørger vi eksempelvis altid for at sætte god tid af til den enkelte kunde. Herved har vi god tid til at snakke om dine individuelle ønsker og forventninger, som vi efterfølgende kan imødekomme på den bedst mulige måde.

Hvis du har brug for professionel hjælp i forbindelse med renoveringen, så står vi altid klar med en række gode råd. Vi vil med andre ord gerne være din professionelle sparringspartner, uanset hvor langt du er i beslutningsprocessen. Du bør derfor aldrig holde dig tilbage med at kontakte os.

KONTAKT OS I DAG FOR ET GODT TILBUD

Leder du efter en autoriseret håndværker til renovering af hus, er vi derfor de helt rette at ringe eller skrive til. Vi tilbyder en gennemgribende renovering af dit hus, der kan sænke din elregning markant. Når du samarbejder med os, er du desuden garanteret et professionelt tømrerarbejde, til en billig pris, der samtidig er energivenligt.

Kontakt os allerede i dag til en uforpligtende snak om, hvilken løsning vi finder mest ideel i lige præcis dit tilfælde.

Du kan kontakte os ved at sende os en besked til mailen emil.overgaard.pedersen@gmail.com eller ved at ringe 24 41 12 46, og så giver vi dig et godt tilbud på din opgave. Vi glæder os meget til at høre fra dig og til at gøre dine drømme til virkelighed.