Trænger dit køkken til en kærlig hånd? Så er du altid velkommen til at kontakte Tømrer Emil Pedersen for kompetent hjælp ved køkkenrenovering og meget mere. 

Vi er et professionelt tømrerfirma med mange års erfaring inden for køkkenrenovering. Derfor kan vi varetage mange forskellige opgaver i alle omfang. Vores kunder kommer primært fra områderne i og omkring Snedsted, Thisted, Skive og Thy, men vi kommer også gerne uden for disse steder.

Uanset om du drømmer om at få nye køkkenlåger eller et helt nyt køkken, så står vi klar med den rette hjælp. Vores tømrerfirma har mange års erfaring på området, og derfor er vi i stand til at varetage både simple og mere komplicerede opgaver. Du bør med andre ord ikke holde dig tilbage fra at kontakte os, hvis du er på udkig efter en dygtig køkkenmontør.

VI FORETAGER KØKKENRENOVERING LIGE EFTER DINE ØNSKER

Der findes mange forskellige måder, hvorpå du kan foretage en renovering af dit køkken. Derfor er det vigtigt, at du kender dine behov og ønsker, så det er nemmere for os at realisere dine drømme. Vi hjælper dig altid gerne med inspiration eller gode råd, hvis du er i tvivl om, hvilke materialer du skal vælge, eller hvordan konstruktionen af køkkenet bør være.​

Det kan eksempelvis være, at du drømmer om et køkken med mere skabsplads, eller at du bare gerne vil have hjælp til montering af køkken i dit nye hjem. Uanset hvad så kan du få professionel hjælp til køkkenrenovering lige her hos os, hvor vi altid imødekommer dine ønsker bedst muligt.

PROFESSIONELLE LØSNINGER TIL DEN AFTALTE TID

Når du samarbejder med vores firma, er der garanti for, at du modtager professionelle løsninger til den aftalte tid. Derudover kan du være sikker på, at vores priser er konkurrencedygtige uanset hvilken opgave inden for køkkenrenovering, vi skal løse for dig. Vi er desuden aldrig tilbageholdende med at sammensætte et godt tilbud til vores kunder.

Alle mænd i vores firma er dygtige og passionerede omkring deres arbejde. Vi brænder virkelig for faget og for at levere holdbare løsninger til alle vores kunder. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af de materialer, som vi anvender, og vi forlader aldrig en opgave, før vi og den pågældende kunde er helt tilfredse med resultatet. Du kan med andre ord trygt lade os være din næste samarbejdspartner.

KONTAKT OS FOR FLERE OPLYSNINGER

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af køkkenrenovering hos dig, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. I forbindelse med køkkenrenovering kan vi også varetage andre opgaver for dig, såsom udskiftning af vinduer. Hos os kan du forvente holdbare kvalitetsresultater til en fordelagtig pris hver gang.

Ønsker du at modtage flere oplysninger, så kontakt os gerne med det samme på telefon: 24 41 12 46 eller på mail: emil.overgaard.pedersen@gmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål samt et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.