​ Unikke løsninger

Har den nyeste viden

Kvalitetsbevidst håndværk

tilbygning til hus eller sommerhus

Ønsker I at få bygget en tilbygning til hus? Hos Tømrer Emil Pedersen kan I få lavet en ombygning eller få opført en tilbygning til hus, sommerhus med videre.

Jeg har kunder i blandt andet Snedsted, Thisted, Thy, Skive og omegn, og laver alle former for ombygninger og tilbygninger.

Alt fra ombygning til en tilbygning til hus

​​Ombygning eller tilbygning til hus er en god løsning, hvis I mangler plads. Det kan være, at I mangler en garage til bilen eller til den ekstra bil. 


​Det kan være, at I mangler et børneværelse. Eller måske vil I have en større stue, en udestue eller andet tilbyg. Mulighederne for en ombygning eller tilbygning til hus er mange.​

Jeg tilbyder råd og vejledning i jeres valg af design, arkitektur og materialer, således I kan få æstetiske, funktionelle og holdbare løsninger, som passer til jer.

Undervejs i byggeprocessen tager jeg billeder, således I kan følge med hele vejen fra start til slut.

Hvad koster en tilbygning?

​Mine priser afhænger af tilbygningens størrelse. Dertil kommer, at bygningsreglementet stiller særlige krav, hvis bygningen skal benyttes til beboelse. 

Jeres valg af materialer har naturligvis også en betydning for den samlede pris, men det er naturligvis muligt at få en billig carport.

Kontakt mig for at få et byggetilbud

​Du er velkommen til at få et uforpligtende tilbud på en tilbygning til hus eller en ombygning. Du kan ringe på telefon 24 41 12 46 for at høre nærmere. Du kan også skrive til e-mail emil.overgaard.pedersen@gmail.com.​

​Vil du have et uforpligtende tilbud? 

Udfyld formularen herunder, så kontakter jeg dig med et uforpligtende tilbud som passer til dig.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​

​Tømrer Emil Pedersen

CVR: 39492946

Degnevænget 7
7752 Snedsted

Telefon: ​24 41 12 46

Mail: emil.overgaard.pedersen@gmail.com